Fashion

3 x de beste T-shirts voor mannen in de zomer

Het is eindelijk zover, de zomer is in volle gang en de temperaturen beginnen er ook eindelijk op te lijken. We kunnen de barbecue vaker tevoorschijn toveren, zitten lekker buiten, kunnen avonden buiten zitten en eindelijk weer een dagje naar het strand. Dit zomerse weer betekent echter wel dat we veel meer T-shirts dragen dan we normaal gesproken doen. Heb jij nog wel inspiratie voor leuke outfits? Of ben je eigenlijk wel nieuwsgierig naar de beste T-shirts die je als man kunt dragen tijdens dit warme weer deze zomer? In dat geval hebben we goed nieuws. In dit blogartikel lichten we de drie T-shirts uit waarmee jij deze zomer absoluut punten scoort. 

Het T-shirt met lange mouwen

In eerste instantie lijkt dit wellicht een beetje vreemd maar het T-shirt met lange mouwen is een echte musthave voor de zomers in Nederland. Vooral een lange mouwen T-shirt van katoen of linnen is perfect. We zijn in Nederland niet gewend aan hele dagen zon en onze huid zal dus een flinke oppepper krijgen wanneer we voor het eerst weer een hele dag in de zon doorbrengen. Met een lang mouwen T-shirt kun je jouw lichaam beschermen tegen de zon, zonder dat je direct een trui aan hoeven. Ideaal voor wanneer je een dagje iets te veel zon gehad hebt. Ook is het T-shirt met lange mouwen een echte uitkomst voor wanneer het ’s avonds iets afkoelt. Linnen en katoen zijn beiden stoffen die 100% natuurlijk zijn. T-shirts in deze stoffen ademen goed en absorberen het vocht zonder dat jij plakkerig en bezweet aanvoelt. 

Het T-shirt met V-hals 

Ben je op zoek naar een shirt dat meer verkoeling geeft? Een T-shirt met V-hals is dan wellicht precies wat je nodig hebt. Het T-shirt is tijdloos, stijlvol en geeft extra veel frisse lucht doordat je een open hals hebt. In de winter zijn we geneigd om een sjaal of koltrui te dragen om ons extra warm te houden, dit komt doordat je het warmer krijgt wanneer je jouw hals goed instopt. Wil je dus extra verfrissing dan is het ontbloten van je hals een goede eerste stap. De V-hals T-shirts zijn eenvoudig te combineren doordat ze een makkelijk model hebben en in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn. 

Het gestreepte T-shirt 

Een echte trendsetter van deze zomer is het gestreepte T-shirt. Het vaak in de basis simpele T-shirt heeft een streep erin. De meest voorkomende combinaties zijn wit-zwart, wit-groen, wit-blauw en wit-rood. Door de strepen is het een casual shirt die je voornamelijk aan zult trekken naar informele gelegenheden. Het gestreepte T-shirt heeft een speels karakter waardoor je op zult vallen in de menigte. Trek dit T-shirt aan op een leuke casual broek zoals een jeans of een pantalon en je bent helemaal in stijl voor een middag terras, barbecue of tuinfeest. 

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire posts