Fashion

De beste mode zomertrends van 2019!

Terwijl de catwalk laat zien wat er in de mode populair is, laten de straten niet alleen de toekomst zien, maar ook wat op dit moment helemaal hot is. Dus als je je kledingkast up-to-date wilt houden, dan is dit artikel alles wat je nodig hebt! Elk seizoen debuteren de bekendste Hollywood-sterren en -modellen de nieuwste en beste mode-looks, en lente / zomer 2019 was daarin geen uitzondering. Van Parijs en Milaan tot Londen en New York, elke modeweek uit de maand had uitstekende outfits en looks. Dit zijn de mode trends van de zomer!

De fietsbroek

Athleisure is de trend die helemaal hot is en het nieuwste aanbod is net zo onverwacht als stijlvol. De bikeshorts worden deze zomer alleen maar populairder. Met een frisse mix van sportkleding en een chique toevoeging zoals een blazer, was de look zowel opvallend als chic. Hoewel het misschien niet geschikt is voor zowel het kantoor als de sportschool, is de outfit natuurlijk perfect om de straten te verkennen of een brunch bij te wonen met je beste vrienden. Dus wees niet bang om het zelf te proberen.

Dierenprint

Dit seizoen worden de dierlijke instincten in de mode alsmaar populairder. Met name luide luipaardprint is een favoriet onder de fashionista’s en verscheen op verschillende kledingstukken, waaronder broeken, jassen, jurken, pakken en meer. Om de leiding van deze bekende celebs te volgen en je eigen innerlijke jungle kat te ontketenen, kies je voor sterke en opvallende ontwerpen met opvallende en heldere kleuren. Als alternatief, overweeg een all-over luipaardprint-look met bijpassende scheiding of een jurk / jumpsuit. Je kunt zelfs een luipaardprintzak of schoenen toevoegen als je je speels voelt.

Lavendel

Ultra Violet is misschien wel de Pantone-kleur van het jaar voor 2018, maar celebs geven dit jaar de voorkeur aan een zachtere kijk op de trend. Rockend uit een reeks tinten uit de lavendelfamilie, hebben fashionista’s bewezen dat lichtpaars serieus stijlvol is. Of het nu gedragen wordt in de vorm van laarzen, jurken, jassen of zelfs hoofd-tot-teen ensembles, de vleiende en vrouwelijke kleur geeft een mooi accent aan het uiterlijk. Probeer het zelf als je op zoek bent naar iets subtiels en toch spannends.

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire posts