Lifestyle

3 fashion must-haves voor op wintersport!

Iedereen die weleens op skivakantie is geweest, weet het. Skivakanties zijn dé tijd om van frisse lucht te genieten, lichaamsbeweging te krijgen én quality time met vrienden door te brengen. Maar er is één ding dat echt een domper kan zijn – kiezen wat je gaat dragen!

Met een vaart door de sneeuw scheuren kan tegelijk warm en koud zijn, dus je hebt laagjes kleding nodig die je comfortabel en warm houden, maar ook weer niet té warm. Plus, het is belangrijk om bij skiën de bescherming tegen de zon niet te vergeten (hoe tegenstrijdig dat ook klinkt). En dan is er ook nog de noodzaak voor leuke, warme én comfy kleding bij het apres-skien. Ughh.. Dat wordt nóg een koffer meesjouwen…

Don’t forget: een leuke ski-jas

Ooit ergens in Nederland wezen skien op een sneeuwbaan en thuisgekomen met drijfnatte kleding? Dat wil je niet als je op vakantie gaat. Geen nood, de makers van ski jassen weten wat je nodig hebt om je warm en droog te houden. Ski jassen hebben een donzen of synthetische geïsoleerde voering die warmte en isolatie biedt tegen het koude weer. Ski-jassen hebben ook een waterdichte buitenkant die water afstoot – wel zo handig met al dat sneeuw om je heen. En what’s best? Ze zijn er in tal van designs! Ski jassen zijn vanwege de hoge kwaliteit vaak wat duurder en je legt al snel een paar honderd euro neer voor een degelijke jas, of zelfs meer dan € 1.000 voor een écht modieuze jas. Hoe dan ook: Als je er deze winter op uit trekt om te skiën, zorg er dan voor dat je je ski-jas inpakt!

Don’t forget: een te gekke ski-broek

Dames, natuurlijk kun je in spijkerbroek op skivakantie gaan, maar het wordt zoveel leuker (en minder nat) als je je eigen skibroek hebt! Ski-broeken zijn speciaal ontworpen om in te skiën en hebben ruime zakken om al je spullen in te dragen. Ze zijn ook geweldig geïsoleerd om je warm en droog te houden op de piste. Skibroeken heb je in alle prijsklassen, maar voor een degelijke broek betaal je al snel meer dan € 100. Je kunt ze kopen in sportwinkels of ze online bestellen – er zijn veel verschillende stijlen verkrijgbaar, sommige met echt modieuze ontwerpen. En da’s soms best belangrijk, want als je net zo slecht kunt skiën als ik, dan móet je het wel van je looks hebben om die leuke skileraar aan de haak te slaan.

Don’t forget: comfy maar stijlvolle kleding

Als je ooit bent wezen skiën, dan weet je hoe intensief en vermoeiend het kan zijn. Een paar uur van de piste af sjeezen moet je dan ook belonen met wat lekkere versnaperingen in het restaurant óf tijdens het apres-skiën in de clubs. Wat je daar fashion-wise voor nodig hebt? Comfy én stijlvolle kleding. Het liefst gecombineerd. Maak kennis met Goldbergh, een merk dat barst van toffe ski-pulleys, sjaals, ski-helmen, ski-jeans en ga zo maar door. Zoek je fashionable kleding voor zowel tijdens als na het wintersporten? Dan zit je met Goldbergh helemaal goed.

Happy skiing, dames!

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire posts