Celeb, Entertainment, Featured

Kit Harington: “Ooit zullen onze kinderen zien hoe hun ouders elkaar hebben ontmoet”

Fervente Game of Thrones liefhebbers weten dat ze niet bepaald hoeven te juichen als twee favoriete personages éindelijk een liefdeskoppel vormen. De kans is namelijk groot dat minstens één van hen binnen de kortste keren het loodje legt. Dat was ook het ongelukkige geval voor Rose Leslie’s personage, Ygritte, toen ze als een blok viel voor Jon Snow (Kit Harrington). Hun relatie was geweldig om te zien, maar was gedoemd toen Ygritte werd vermoord.

Een prachtige gedachte

Gelukkig liep dat verhaal anders voor de acteurs toen hun liefde buiten de camera’s om groeide en Kit en Rose vorig jaar de knoop doorhakten. En omdat ze elkaar in de show hebben ontmoet, zullen we altijd het moment herinneren waarop ze elkaar ontmoet hebben. Dat is althans hoe Kit het zelf uit legt tegen GQ.

De 32-jarige acteur zei dat de tijd die hij en Rose samen op de set doorbrachten ooit aan hun kinderen getoond kan worden, samen met natuurlijk de afleveringen van Game of Thrones. Hij zei: “Onlangs drong het tot me door, en ik heb geen idee of we het willen, maar stel dat ik en Rose kinderen hebben, dan zullen ze het weten, ze zullen in staat zijn om het ontstaan ​​van hun ouders te zien. Dat is echt een prachtige gedachte, echt waar.”

IJsland

Kit en Rose ontmoetten elkaar op de set in 2011, maar naar verluidt begonnen ze te daten in 2012 – iets wat ze tot 2016 behoorlijk onder de duim hielden toen ze voor het eerst hun gekoppelde rode loper debuut maakten. In 2016 vertelde Kit aan Vogue dat, van alle verbazingwekkende dingen die hij in GOT heeft gedaan, het filmen in IJsland in 2011 zijn favoriet was. Hier ontmoette hij Rose. “Omdat het land mooi is, omdat het noorderlicht magisch is, en omdat het daar was dat ik verliefd werd. Als je je al tot iemand aangetrokken voelt en zij vervolgens je liefdesbelang in de show speelt, dan wordt het heel gemakkelijk om verliefd te worden.”

Krijg je al zin in het nieuwe seizoen? We moeten helaas nog tot april geduld hebben voor seizoen 8 op ons beeldscherm wordt getoond!

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire posts