Interieur

Verschillende stijlen voor in je badkamer

De badkamer is misschien wel een plek in je huis waar je het minst komt. Toch is het hartstikke leuk om deze helemaal op te pimpen naar jouw stijl. Van leuke accessoires tot supermooie wastafels om heerlijk je make-up aan te doen. Ga je voor details, of hou je het liever gewoon simpel? Heb je geen inspiratie of wil je gewoon wat badkamer inspiratie op doen? Dat kan natuurlijk geen kwaad. Hieronder vind je een aantal verschillende interieurs voor in je badkamer.

Landelijke badkamer

Een landelijke badkamer staat bekend om zijn warme sfeer. Dit komt door de vele zachte kleuren die gebruikt worden. Deze zachte kleuren worden dan weer gecombineerd met houten accessoires die de sfeer helemaal afmaken. Door de wat oudere tinten hout te gebruiken kan je deze perfect combineren met de wat modernere materialen. Verder kan je de badkamer natuurlijk zo leuk maken als je maar wil met allerlei leuke accessoires.

Moderne badkamer

Een moderne badkamer kan je herkennen aan de strakke inrichting. Bij een moderne badkamer ziet alles er dan ook netjes en opgeruimd uit. Om de ruimte niet te strak en sfeerloos te maken wordt het vaak gecombineerd met warme kleuren en houten elementen. Wat je ook vaak ziet is een losstaand bad. Dit geeft de badkamer net wat meer speling. Iets wat de badkamer helemaal af kan maken zijn aluminium jaloezieën.

Klassieke badkamer

Bij een klassieke badkamer kan je denken aan badkamers met wat ouderwetse materialen. Dan heb ik het natuurlijk niet over oud materiaal maar in de stijl van vroeger. Daarnaast hebben deze meubels en accessoires een make-over gehad door ze moderner te maken. De badkamer heeft een hele luxe uitstraling door de elegante tinten en accessoires. Wit en grijs zijn een beetje de basis kleuren en dit kan je natuurlijk nog verder op pimpen zoals jij dat wil.

Industriële badkamer

Een industriële badkamer heeft een wat stoerdere, luxe en moderne uitstraling in een. Je ziet veel donkere en lichte kleuren samenkomen. Een groot onderdeel van een industriële badkamer is dan ook de betonnen muren of vloer. Je kan de stijl wel een beetje vergelijken met de moderne badkamer. Ook hier is een losstaand bad ontzettend populair. Dit omdat ook hier alles vaak strak is ingericht. Vaak spelen lampen een erg grote rol in deze badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel die vanaf achteren licht geeft.

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire posts