Beauty, Body, Health & Mind

Aha! Dus zó komt Halle Berry aan haar strakke figuurtje

Naast het volgen van een keto-dieet, het drinken van bottenbouillon voor haar ‘glow’ en het hebben van een geweldige trainingsroutine, onthulde de actrice in haar #FitnessFriday Instagram Story een ander geheim voor haar geweldige figuur: intermittent fasting. Het regime van Halle klinkt vergelijkbaar met het 16:8-dieet, waarbij je 16 uur vast en vervolgens gedurende de overige acht uur van de dag alle maaltijden eet.

“Normaal eet ik twee maaltijden per dag,” vertelt Halle haar volgers. “Ik sla normaal gesproken het ontbijt over en ik vast soort van. Ook drink ik mijn groene drankje of wat koffie” voegde ze eraan toe.

Hoewel het niet helemaal duidelijk is welke vorm van vasten Halle doet, lijkt het veel op het 16: 8 dieet – waarbij je 16 uur vast (meestal ‘s nachts) en de overige acht uur je normale maaltijden eet. Het keto-dieet en intermitterend vasten zijn behoorlijk nauw met elkaar verbonden en worden vaak samen gedaan. Omdat keto en intermitterend vasten beide helpen om ketose te bereiken (wanneer je lichaam vet begint te verbranden voor brandstof in plaats van koolhydraten), kan het je helpen om ketose te bevorderen of te verbeteren. Maar een vriendelijke reminder: beide diëten zijn niet voor iedereen even makkelijk vol te houden. Dus om ze samen te doen kan nóg moeilijker zijn.

Toch zegt Halle dat het voor haar werkt, eraan toevoegend dat haar dag begint met een omelet met rode pepers en ui. Ze onthulde ook dat ze, vanwege haar nieuwe trainingsprogramma met haar trainer, Peter Lee Thomas, extra koolhydraten moest toevoegen aan haar dieet (terwijl ze nog steeds in ketose was). “Ik moest wat koolhydraten hebben om me verder te krijgen,” zei ze, eraan toevoegend dat de extra koolhydraten haar een “turbo boost van energie” geven. (En als je naar een van haar workouts kijkt, werkt die “turbo boost” zeker.)

Lekker bezig, Halle!

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire posts