Entertainment

De leukste spellen voor een avond met vriendinnen!

Of je nu een girls night in plant of gewoon op zoek bent naar wat leuke spelletjes om met je vriendinnen te spelen, wij hebben je gedekt! Van klassieke gezelschapsspelletjes als hints tot nieuwe favorieten als het Dating Game, er staat voor ieder wat wils op deze lijst. Dus haal de wijn en popcorn tevoorschijn, en maak je klaar voor een avondje lachen en plezier maken!

Dobbel shots

Dit dobbelspel maakt je zeker aangeschoten! Vul om te spelen zes glazen met een drankje naar keuze en zet ze in een rij op tafel. Geef elk glas een nummer van 1 tot 6 en laat de spelers rond de glazen zitten. Speler 1 neemt de dobbelstenen en gooit. Gooit hij bijvoorbeeld een 3, dan wordt het derde glas gevuld. Gooit hij een 1, dan wordt het eerste glas gevuld, enzovoort. Gooit een speler echter een getal dat overeenkomt met een glas dat al vol is, dan moet die speler dat glas leeggooien. Het spel gaat met de klok mee verder tot alle glazen leeg zijn. Nu is het tijd om bij te vullen en opnieuw te beginnen! Wie wordt als eerste dronken? Tip: heb je geen dobbelsteen? Geen nood: gebruik simpelweg een online dobbelsteen!

Het Dating Spel

Dit spel is perfect als jij en je vriendinnen in de stemming zijn voor wat luchtig plezier. Om het te spelen laat je gewoon één persoon vragen stellen aan drie verschillende “vrijgezellen” of “vrijgezellen”. Dat kunnen vragen zijn als “Wat is jouw idee van een perfecte date?” of “Wat is je grootste afknapper?”. De antwoorden kunnen zo serieus of grappig zijn als je wilt. Als het vragen stellen klaar is, mag de groep stemmen over welke vrijgezel of vrijgezel volgens hen het beste zou passen bij degene die de vragen stelde. Om het nog leuker te maken kun je namen in een hoed doen en iedereen laten trekken als wie ze de vragen zullen beantwoorden. Zo weet niemand van tevoren aan wie hij of zij gekoppeld zal worden. Geloof ons, dit spel zal je de hele avond laten lachen!

Pictionary

Pictionary is een klassiek gezelschapsspel dat altijd een hit is. Om het te spelen verdeel je je in teams en kies je uit elk team één persoon als tekenaar. Het doel is dat de tekenaar een woord of zin raadt op basis van aanwijzingen van zijn teamgenoten. De clou is dat ze alleen tekeningen kunnen gebruiken, geen woorden! Dit spel is perfect als je iets zoekt waarbij iedereen betrokken is en moet lachen. En als je je competitief voelt, houd dan de score bij om te zien welk team aan het eind van de avond als beste uit de bus komt.

Charades

Net als Pictionary is charades een ander klassiek gezelschapsspel dat zeer geschikt is voor een groep vriendinnen. Om te spelen probeert één persoon van elk team een filmtitel, boektitel of songtekst na te spelen zonder te spreken. Hun teamgenoten moeten binnen een bepaalde tijd raden wat het is. Dit spel is perfect als je iets wilt dat zowel makkelijk te leren als heel leuk is. En als je het nog uitdagender wilt maken, probeer dan dingen als titels van tv-programma’s of filmcitaten te spelen in plaats van alleen films of liedjes. We garanderen dat je zo hard zult lachen dat je aan het eind van de avond tranen in je ogen hebt!

Conclusie:

Of je nu een excuus zoekt om bij te praten met je besties of gewoon wat luchtig plezier wilt hebben, deze spelletjes zullen zeker voldoen! Dus schenk jezelf wat wijn in, pop popcorn, en maak je klaar voor een avond vol gelach en herinneringen met je favoriete vriendinnen.

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire posts