Entertainment, Featured

Sophie Turner: ‘De hele Game of Thrones-cast barstte uit in tranen’

We hebben het gevoel dat Sophie Turner misschien bezig is met een missie om onze harten te breken. Als het niet haar bevestiging is dat seizoen acht van Game of Thrones pas in 2019 uitkomt, dan is het wel de recente onthulling door de actrice van wat er gebeurde toen de beroemde cast en crew van de show zich verenigden voor de laatste read-through van het script van het laatste seizoen.

In een interview met The Hollywood Reporter onthulde de ster, die Sansa Stark speelt in de serie: “Aan het einde van het allerlaatste script las [de cast] hardop voor, ‘End of Game of Thrones.'”

“Zodra ze dat hadden gelezen, barstte vrijwel iedereen in tranen uit,” legde Turner uit. “Er was een staande ovatie voor [showrunners David Benioff en Dan Weiss]. We waren allemaal aan het klappen en juichen. Het was geweldig.” Ze beschrijft het moment als een “schok voor het systeem”, zei de actrice: “We realiseerden ons dat het lezen van die ‘einde van Game of Thrones’-lijn, ook écht het einde was. Wanneer je zelf mee doet aan de opnames, heb je niet echt een einde in zicht, het is gewoon een continu ding waar je mee leeft. Het was een echte schok, het was echt triest, maar er was ook een immense hoeveelheid trots. ”

Turner’s beschrijving van het lezen van het script komt overeen met dat van ‘broer’ Kit Harington. In een verschijning bij The One Show eerder dit jaar, gaf de 30-jarige ster toe dat ook hij in tranen is uitgebarsten. “We hadden vorige week de read-through, dus ik weet nu alles,” zei hij. “Ik huilde aan het einde! Er gebeurde niets bijzonders, je moet onthouden dat ik er acht jaar aan gewerkt heb, ik denk dat niemand er echt meer om geeft dan wij.”

Turner onthulde tevens dat er “grotere en meer fantastische elementen” zijn (denk aan meer draken en White Walkers) evenals meer intense relaties tussen personages. “Er zijn dit seizoen meer relaties gevormd dan welke andere dan ook, en meer mensen die samenkomen met meer samenzweringen en allianties,” gaf ze als hint. “Hoe groter de fantastische elementen worden, en hoe epischer het wordt met de gevechten en zo, hoe groter de personage-gedreven verhaallijnen ook worden, en hoe epischer ook zij weer worden”, vervolgt ze.

We zijn erg benieuwd! Laat het maar snel 2019 zijn…

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire posts