Lifestyle

De meest luxe cadeaus voor vrouwen

Is er binnenkort een lieve dame uit jouw omgeving jarig en wil je daar een mooie cadeau voor kopen? Een luxe cadeau voor haar kun je vinden bij The Wish Label, een webshop waar je de keuze hebt uit meer dan 200 luxe cadeaus van merken over de hele wereld. Je kunt er onder andere heerlijke geurkaarsen, originele chocoladerepen, losse thee, woonaccessoires en handige stationary vinden. Daarnaast zijn er ook een aantal gepersonaliseerde cadeaus te vinden waaronder sieraden met naam of initiaal, telefoonhoesjes met naam of een Date ideeënbox met 52 leuke date ideeën voor het hele jaar. Je kunt de cadeaus los kopen, maar ook laten inpakken als een mooi cadeaupakket inclusief kaartje met persoonlijke boodschap. Laat alles vervolgens naar jouw adres toesturen, of laat het direct bij de gelukkige ontvanger bezorgen. Alles met de grootste zorg natuurlijk! We zetten vijf leuke verjaardagscadeaus voor dames voor je op een rijtje, welke je prima in één pakket zou kunnen laten inpakken.  

Cool Soap – Mood of the day box

Deze fijne en box bestaat uit 6 kleurrijke zeepblokken van 50 gram per stuk. Ze hebben ieder een eigen geur te weten: citroen, honing, jasmijn, aloë, roos en lavendel. Cool Soap is een Grieks merk wat ontstaan is op het eiland Aegina. Het merk staat voor fairtrade handel. Alles wordt geproduceerd in kleine werkplaatsen en is handgemaakt. 

Wally & Whiz – Peach with Bergamotte winegums

Wally & Whiz winegums kunnen door iedereen worden gegeten. Het maakt niet uit welke religie of culturele voorkeuren je hebt. Ze zijn veganistisch, vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, glutenvrij, lactosevrij en vrij van gelatine. De winegums hebben een perziksmaak en zijn bestrooid met bergamotpoeder. Door de zoetzure smaak van de perzik in combinatie met de bergamot ontstaat er een heerlijke en genuanceerde smaakcombinatie die de meeste mensen kunnen waarderen en zal verrassen. De winegums worden geproduceerd in Denemarken.

Vitamasques Rose Gommage Peeling Gel

Deze peeling gel is een zachte exfoliator met rozen. Hij is specifiek ontworpen om poriën te zuiveren en dode huidcellen te verwijderen. Het hyaluronzuur en de ricinusolie kalmeren de huid en daarnaast werkt alles ontstekingsremmend tegen roodheid. Het product is geschikt voor de gevoelige huid, dus iedereen zou het in principe kunnen gebruiken.

Geurkaars You Are Golden Me&Mats

Deze geurkaars is van Nederlandse bodem en heeft een heerlijke geur (een mengsel van watermeloen en patchoeli). Met maar liefst 45 branduren kun je er heel erg lang van genieten. De kaars is gemaakt van een soja wax en is ook nog eens 100% vegan. 

Waterfles

Genoeg water drinken is voor iedereen belangrijk. Met deze hippe waterfles blijf je de hele dag gehydrateerd, of je nou gaat sporten of een dagje weg gaat. Deze fles is een milieubewuste keuze en ziet er stijlvol uit. De RVS fles is BPA-vrij en heeft een thermische dubbele wand om alles goed geïsoleerd te houden. Je kunt er dus ook een warme drank in doen. Hij is alleen geschikt voor handwas en er kan 500ml in. 

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire posts