Entertainment

Meghan Markle is Hello! Magazine vrouw van het jaar!

In een aankondiging die bijna niemand zal verbazen, is Meghan Markle door Hello! Uitgeroepen tot Vrouw van het Jaar 2017! in het Verenigd Koninkrijk. Nederlanders die horen dat een unieke Britse publicatie hun eigen Woman of the Year kroonde, vinden het misschien niet zo verbazingwekkend, maar het is moeilijk te ontkennen dat Markle in dit specifieke geval geen onderscheiding heeft verdiend.

Het nieuws werd stilletjes aangekondigd in de namiddag van 19 december door Hello! met het plaatsen van een foto op Twitter van wat waarschijnlijk een pre-koninklijke verlovingsfoto is. Markle straalt op de foto, maar we kennen haar eigenlijk ook niet anders.

Na meer dan anderhalf jaar aanpappen, kondigden Markle en haar schoonheid, prins Harry, hun verloving begin december 2017 officieel aan. In de maanden daarvoor vormde ze een hechte relatie met de koninklijke familie (waaronder koningin Elizabeth II) ), woonde de Invictus Games 2017 bij om haar carrière te ondersteunen, maakte ze haar rol op het enorm succesvolle tv-programma Suits af en begon ze haar leven in Londen op te bouwen door bij Harry te gaan werken. Ze barstte werkelijk door alle denkbare barrières. Go Meghan!

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire posts