Body, Health & Mind

Dit model plaatste 8 weken na haar bevalling een bikini-selfie en het internet ontploft!

Net zoals elke zwangerschap anders is, is het lichaam en herstel na de zwangerschap van elke vrouw ook anders. En voor Sarah Stage zat er niets anders in dan een superstrak wasbordje, ook ná de bevalling. Afgelopen dinsdag plaatste het fitness-model een spiegel-selfie op Instagram. Slechts acht weken na de geboorte van haar tweede kind, Logan, staat ze in lingerie gekleed, met haar six-pack abs op de foto.

“Nou, het is 8 weken na de bevalling en ik vind het een geweldige tijd om een ​​paar vragen te beantwoorden die ik heb gekregen”, schreef het model bij haar foto. Nee, legde ze uit, ze doet geen cardio, en ze heeft haar afmattende trainingsschema niet hervat omdat haar keizersnede-litteken nog niet volledig is genezen. Ja, ze geeft borstvoeding en ja, ze neemt daar supplementen voor. Ja, ze is terug naar haar “pre-Logan-gewicht”, dankzij haar dieet en het uiten van melk.

“Ja, ik heb een losse huid rond mijn navel, die lijkt op de vorm van een boosaardig oog, dus ik beschouw het als bescherming tegen de internettrollen,” schreef ze. “Wie zei dat Logan ongezond zou worden geboren?”, reageert ze op alle ophef nadat ze maanden geleden een foto plaatste van haar zwangere buik – die bijna niet te zien was door haar strakke wasbordje.

Kort gezegd: “Als moeder willen we gewoon gezonde baby’s en al het andere is secundair”, schreef Sarah. Maar omdat dit het internet is en het internet vol met monsters zit, waren sommige van Sara’s volgelingen minder aardig in hun opmerkingen – meestal met betrekking tot Sarah’s keuze voor geboortemethoden. “Nou, je dokter is een idioot,” zei een persoon. “Een VBAC [vaginale bevalling na keizersnede] zou beter zijn geweest, vooral als je van plan bent om meer kinderen te krijgen.”

“Waarom koos je echter een keizersnede?” vroeg een ander. “Door een natuurlijke geboorte zou je eerder kunnen herstellen.”

Toch zijn haar meeste volgers positief en vol waardering voor de bevallen fitness-inspiratie – een grote verandering van wat ze eerder over zich heen kreeg. De informele titel van Sarah, “6-pack Abs Mom”, komt van een virale selfie die ze in 2015 maakte, slechts vijf dagen na de geboorte van haar eerste kind, James Hunter. Mensen waren beslist sceptischer in die tijd en wezen op het onrealistische figuur van haar lichaam.

Afgelopen augustus plaatste de zwangere blog van acht maanden een bikinishot waarbij haar six-pack-buikje er vrijwel platuitzag. “Er zijn ook mensen die aannemen dat ik, omdat ik zwanger ben, geobsedeerd ben door hoe ik eruitzie”, schreef ze, “maar in feite ben ik geobsedeerd door het handhaven van een gezonde levensstijl die mijn baby zal opvoeden.”

Misschien vind je dit ook leuk

Populaire posts